02 juli 2008

Superstar













Landevejen omkring Garda-soen er ikke optimal for cykelryttere, isaer ikke naar man forseoger at komme afsted 40 mand paa samme tid. Lyskryds, biler, vejarbejde og ordensmagten goer deres til at opstruere en ellers ivrig gruppeto af cykelryttere, der bare gerne vil ud og teste grej.
Men naar man befinder sig i Italien og har sat et kendt ansigt i front af gruppen, saa flyder det hele pludseligt meget lettere. Selv Polizia kan genkende en solbraendt roleaur, selvom han ikke som tidligere har CSC paa maven, men nu et mere passende Cannondale.














Og ja, lad det vaere sagt med det samme, overskriften handler ikke om mig, men derimod om nyeste skud paa stammen af Liquigas-ryttere. Og for at svare paa spoergsmaalet fra forrige indlaeg vedroerende professionelle cykelryttere saa ja - det tog 30 sekunder for Ivan B at saette samtlige forsoeg paa udbrud til vaegs :-). Det er vildt at opleve saadan en eksplosion de professionelle ryttere kan generere. Der er ikke bare klasser til forskel, det er som at sammenligne en trabant med en sputnik-raket. Impressive!

Ingen kommentarer: