03 april 2014

Fredag Live

Ideen med dette indlaeg var at give et dugfriskt indblik i vores fredag sidste uge, men som du kan se af datoen idag blev fredag til weekend og weekend til tirsdag og tirsdag til...

Bedre sent end aldrig siger de jo - saa den lille forsinkelse skal ikke afholde os fra at ligge indlaegget paa bloggen med en uges forsinkelse















Fredag er Anja alene hjemme med begge boern, saa der skal helst nogle udendoers aktiviteter eller udflugter til at holde alle aktivt beskaeftigede og i godt humoer.















Saa er det godt mor og far har koebt medlemsskab til akvariet, hvor der hvis man ikke kommer alt for ofte er spaendende ting at udforske.


Der kan godt vaere mange mennesker paa en fredag formiddag, da skoleklasser og daginstitutioner bruger tilbudene flittigt. Kommer man tidligt nok er der dog fred og ro.


Helena vokser meget for tiden, baade fysisk og mentalt. Hun foelger med i alt hvad storebror goer - baade paa godt og ondt.


Hun er tydeligt fascineret af fiskene, saa hvor Benjamin kender stedet ud og ind er der masser af opleve naar Helena bidrager med et nyt perspektiv.



Efter et par timer er begge boern klar til at trille hjemad igen. Benjamin er holdt op med at sove middagslur, men som du kan se her tager den lille toes gerne en nap paa vej hjem i vores stroller.


Tak for en dejlig dag Mommy...

Ingen kommentarer: